maandag 6 oktober 2008

Tijd vliegt

Was het nog maar een paar dagen geleden dat ik daar tegenover Henny Smit aan de radiotafel zat? Ik kan het mij haast niet meer voorstellen. De tijd vliegt! Er gebeuren zoveel leuke dingen, zoveel leuke gesprekjes en zoveel onverwachte ontwikkelingen.

Vertelden wij (KnowVision intern) elkaar vorige week nog dat het de hoogste tijd werd ons winterschema vast te zetten en de Ticketservice te updaten? Nu staat er ineens een verkooptraining gepland op verzoek van cursisten. Of ik dat zou willen doen, werd mij gevraagd. Natuurlijk, hartstikke leuk!
In mijn hoofd is zich al een compleet programma aan het vormen. Het wordt een “workshop”; een praktijkgerichte training die zich richt op de vraag van de cursist en niet op het geijkte wat doorgaans aangeboden wordt.

Over een paar dagen weet ik dat het programma STAAT, titel “Natuurlijk verkopen”. Mijn idee gaat uit naar een groep van 12. Er zijn dus nog kaartjes te verkrijgen en de prijs zal maximaal € 98,-- bedragen (incl koffie, thee, lunch). Uiteraard wordt er ook aandacht geschonken aan het netwerken en het ontwikkelen van je eigen stijl. Er zal maandelijks via een avondtraining de kans worden geboden te updaten – verder te personialiseren en te optimaliseren, maar alleen voor de cursisten van de workshop. We gaan voor succes en het proces daar naartoe.


Het gaat dus om verkoop, ongeacht welke. MLM? Prima! Open je een eigen boetiekje? Prima! Vanuit een natuurlijke gedachte verkopen? Absoluut! Verbreding van je horizon? Wat jij wilt!
Heb je interesse, stuur dan even een mailtje (news@knowvision.nl) en ik zal je op de hoogte houden van de ontwikkelingen omtrent datum (dit najaar), prijs en locatie.

Maar goed, dat waren dus de spontane effecten van een paar dagen na de radio-uitzending.
En die uitzending zelf? Volgens mij is het net zoiets als je trouwdag, verjaardag, jubileum etc….. je krijgt er zelf zo weinig van mee. Ik heb het programma nog niet terug kunnen beluisteren (dat ga ik zeker doen) en kan je inhoudelijk niet zoveel weergeven.
Wel kan ik je vertellen dat er een hele leuke sfeer was; humor alom achter de schermen; leuk om te doen; absoluut voor herhaling vatbaar en een hele belevenis, maar ook een aardig stukje praktijktraining voor mij als coach en trainer.
Je weet niet wie er luistert en omdat je niemand wilt bezeren is het een hele drukke 2 uur voor mij geweest. Wat zeg je wel, wat niet? Welke woorden gebruik je wel, welke niet? Wel humor, niet humor? Wat is voor de een leuk, voor de ander niet?
Ik vond het een hele uitdaging en ik heb daarvan zo genoten, dat ik zo weer een volgende uitnodiging zou aannemen.
En trouwens…. de reacties! Alle leeftijden en overal vandaan. Nu weet ik wel dat Radio Voorst door de aandacht die KnowVision eraan heeft besteed ineens een uitbreiding van het publiek met allerlei invalshoeken heeft mogen verwelkomen, maar ik had geen idee dat het zo’n vorm aan zou nemen. Enig!

Oh, ik zou jullie vertellen over de Live Interview Calls…..oeps! Nou ja, volgende week. Een ding kan ik je wel vertellen; Henny Smit van Radio Voorst heeft de uitnodiging aangenomen en zal t.z.t. aan zo’n interview meedoen. En dan te bedenken da hij, net als jullie, niet eens weet wat het is. Wat een vertrouwen!

Ik ga gauw mijn voorbereidingen treffen voor de Visualisatie Training van vanavond.

Maak er een fantastische week van en Keep Smiling!!