over mij

De start

Het is jaren geleden dat mijn reis richting NLP en Feng Shui begon. Eerst snuffelde ik aan alle mogelijkheden en uiteindelijk wist ik het; op die-en-die manier ga ik het doen.

Het was echter een uitdaging mijn ultieme manier van werken door te voeren!

Twee dingen zijn daarin voor mij heel belangrijk:

1. De cliënt dient de realiteit van het leven echt te willen veranderen en uit de eigen persoonlijkheid willen halen wat erin zit. Wellicht is de cliënt beschadigd door het leven of vastgelopen in de onzichtbare mogelijkheden die het leven biedt. Vaak zijn mijn cliënten ondernemers of ondernemende personen.

2. Het moet mij pakken; intrigeren; mijn creativiteit kietelen.

Oef, dat vroeg lef!

Daarnaast geven de (openbare) trainingen uiteraard mogelijkheden aan iedereen - die zich tot mijn manier van werken aangetrokken voelt - om daaraan deel te nemen.Op deze Blogspot kunt u (verwijzingen naar) columns vinden vanuit de invalshoeken NLP en Feng Shui en de dagelijkse praktijk.


Het draait uiteindelijk om de effecten van onze communicatie; intern & extern; bewust & onbewust; verbaal & non-verbaal; met anderen & vooral met onszelf.

Daarbij hoort ook alles waarmee wij non-verbaal communiceren; onze woning & werkplek, de verlichting, de kleuren, de vormen, onze kleding en onze algehele stijl.

Het klinkt misschien te simpel, maar het veranderen van de effecten in uw leven begint met het wijzigen van uw gedachtepatronen. En daar horen ook de voorgenoemde invalshoeken bij.Wilt u als eerste de columns / tips ontvangen? 

Via zowel www.KnowVision.nl  als www.fengshui-knowvision.nl kunt u zich aanmelden voor mijn memo's. U krijgt dan een email in uw mailbox waarna u uw keuzes kunt aangeven; Feng Shui, Mindset of (maand)agenda.
Wilt u mij helpen?

Met het delen van de artikelen op Social Media: Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+ of een van al die andere kanalen?

Dat zou ik SUPER vinden en enorm waarderen.